кажете някой играл ли е с тез настройки ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ICS clima+dark настройки?
Collapse
X
-
Настойки ли? там показва информация за колата - аудио системата , навигация ако имаш и други глупости .. няма настройки ! Показва софтуера на ICS-a нави-то и още някаква глупост като натиснеш клима и след това задържиш дясната врътка натиснатаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеНастойки ли? там показва информация за колата - аудио системата , навигация ако имаш и други глупости .. няма настройки ! Показва софтуера на ICS-a нави-то и още някаква глупост като натиснеш клима и след това задържиш дясната врътка натисната
Comment
-
Това не зависи дали имаш навигация или не. Не зависи и от това дали си със G2 или G3.
Просто във версия 5.51 ги има а в другите не.
Ще пробвам да ъпдейтна версията и ще видя дали ще излезнат и другите менюта.
Емо - виж си версията. Това не е твоя снимкаLast edited by ACEHOB; d.m.y г., 12:34.
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеТова не зависи дали имаш навигация или не. Не зависи и от това дали си със G2 или G3.
Просто във версия 5.51 ги има а в другите не.
Ще пробвам да ъпдейтна версията и ще видя дали ще излезнат и другите менюта.
Емо - виж си версията. Това не е твоя снимкаАко успееш да направиш нещо казвай
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПри мен се ъпдейтва през навитопри теб ще трябва да се закача пс.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение...Просто във версия 5.51 ги има а в другите не.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеДобре де , на тази снимка горе която съм сложил е 5.51 и ги няма тези неща ..А и да ви питам от тея менюта може ли да се прецака нещо , защото не смея да влезна че съм една пипка !!!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment